őssejtkezelés | hu

Őssejtkezelés

Tartalom

  Közzétéve Krisztina Broderne Geller A köldökzsinórvérből származó őssejtkezelés biztonságos lehet csontvelő transzplantációra váró betegek számára, írja a tanulmány.

  a térd artrózisának kezelésére szolgáló módszereim ízületi fájdalomkezelés

  A múltban és jelenleg őssejtkezelés az orvosok sikerrel végeznek köldökzsinórvér transzplantációt gyermekeknél, de a kis sejtmagvas sejtek száma miatt ez nem mindig működött felnőtt embereknél. A kezelésekben, amit egyetemi kutatók egy csoportja végzett el, testen kívül szaporították fel a köldökzsinórvérből őssejtkezelés sejteket, majd beültették felnőtt vérrákban szenvedő páciensekbe. Az eredmények alapján a terápia őssejtkezelés a vér megfelelő értékeit a legtöbb betegnél.

  mandzsetta sérülés vállízület kezelése könyökízület diszlokáció kezelése

  Az immunterápiával foglalkozó cég, a Gamida Cell fejlesztette ki ezt a kezelést NiCord néven, és további sikeres kísérletek után várják a Food őssejtkezelés Drug Administration engedélyét. Egy átlagos őssejt transzplantációhoz képest a felépülési idő jelentősen lecsökken a biztonságos érték alá őssejtkezelés folyamatban. Ez az az állapot, amikor az immunsejtek száma annyira alacsony, hogy a páciens minden kis fertőzésnek ki van téve.

  a csípőízület 3. fokú artrózisának előzményei miért fáj a térdízület járás közben

  Azáltal, hogy ezt az időt lerövidítették 11 és fél napra, csökkentették a kritikus időszak mértékét is.